Edremit Belediyesinden eğitime destek

20.04.2017
Edremit Belediyesi tarafından TESKOMB Süphan İlk ve Ortaokuluna malzeme desteği verildi.
  Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin yarıyıl tatilinde karnelerini dağıttığı TESKOMB Süphan İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin talep ettiği malzemeler, belediye tarafından tek tek temin edildi. Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nevzat Kazak, Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hakan Gündoğlu ve Edremit Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yavuz Pazarbaşı, temin edilen 2 adet basketbol potası, 3 adet bank, 2 adet kamelya, 1 adet fotokopi makinesi, 120 adet seminer salonu koltuğu, 12 kişilik halkoyunları kıyafeti, 10 adeta badminton raketi, 10 adet masa tenisi raketi, anasınıfı için malzeme ile oyuncakları TESKOMB Süphan İlk ve Ortaokulu Müdürü Abdulbari Polat’a teslim ettiler.
  Okul yönetimi, öğrencilerin talebine karşılık verilerek ihtiyaç duyulan malzemelerin teminini yapan Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’ye teşekkür ettiler.