Kaymakam Çiçekli’den ‘23 Nisan’ mesajı

23.04.2017
Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Çiçekli, mesajında, dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dilekleriyle kutladığını söyledi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha büyük, daha güçlü, daha zengin, daha istikrarlı bir Türkiye’de yaşamaları için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Çiçekli, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Geleceğe emin adımlarla yürümek için geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Biz de Edremit Kaymakamlığı ve belediyesi olarak çocuklarımızın ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda sosyal, kültürel ve eğitim alanında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu duygularla tüm çocuklarımızın bayramını gönülden tebrik ediyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum” dedi.