Çiçekli’den Berat Kandili mesajı

10.05.2017
Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Başkan Vekili Çiçekli, Şaban ayının 14. gününü 15. gününe bağlayan gecenin Berat Kandili olarak idrak edildiğini hatırlattı. Berat Kandili'nin tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini dileyen Çiçekli, “Bu gece, Rabbimizin 'Yok mu af dileyen, günahlarını bağışlayayım!' dediği ve rızıkların paylaştırıldığı müstesna gecelerden biridir. Ramazan ayının habercisi, Yüce Mevla’nın engin af, mağfiret ve rahmetiyle dolu mübarek Berat Kandili’nin Edremit’mize, Van’ımıza, ülkemize ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.