Atıf Çiçekli’den Anneler Günü mesajı

14.05.2017
Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Atıf Çiçekli, yayınladığı mesajda; sabrın ve hoşgörünün timsali olan annelerin gününü kutladı. Annelerin büyük fedakarlıklarla evlatlarını yarınlara en iyi şekilde hazırlamak için gayret gösterdiklerini ifade eden Çiçekli, “Anne ailenin temel taşıdır. Bizler de annelerimizi bir gün değil her gün hatırlamalıyız. Peygamber Efendimizin, 'Cennet anaların ayaklarının altındadır' hadisi de İslam dininin annelere verdiği önemi açıklamaktadır. Kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden, kadını her zaman baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir geleneğin temsilcileriyiz. Bu vesileyle, yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren değerli annelerimizin Anneler Gününü kutlar, en derin sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.