Edremit Belediyesinden 19 Mayıs etkinliği

22.05.2017
Edremit Kaymakamı ve Edremit Belediye Başkan Vekilimiz Atıf Çiçekli, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katıldı.

İskele Caddesi üzerinde ‘gençlik yürüyüşü’ ile başlayan kutlamalar, daha sonra Yaşar Kemal Parkı’nda devam etti. Tören alanında kurulan stantları Van Valisi İbrahim Taşyapan, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ile birlikte gezen Kaymakamımız Atıf Çiçekli, şenliğe katılan öğrencilerle sohbet etti. Akabinde tören alanına geçen protokol üyeleri, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra halk oyunları gösterisini izlediler. Daha sonra dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile birlikte tören sona ererken, Van Valisi İbrahim Taşyapan, Edremit Kaymakamı ve Edremit Belediye Başkan Vekilimiz Atıf Çiçekli ile birlikte belediyemizin bayrama katılan vatandaşlara ikram edilmek üzere kurduğu yemek dağıtım standını gezdi. Buradan sunulan dönerin tadına bakan Vali Taşyapan, daha sonra bulunduğu yerden ayrıldılar.

Edremit Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında açtığı stantlarda yapılan canlı müzik ziyafeti sunarken, hat sanatıyla tabak ve bardak üzerine çizimler, sandalye kapma yarışması, hayvan kostümlü oyuncularla yüz ile tişört boyama, Hacivat ve Karagöz eşliğinde bilmece oyunu ve ödüllü karaoke etkinlikleriyle göz doldurdu.