Kaymakam Çiçekli’den bisiklet şenliğine destek

22.05.2017
Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Atıf Çiçekli, Gevaş Belediyesince organize edilen ‘2. Vizontele Deli Emin Bisiklet ve Doğa Şenliği’ne katıldı.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen şenlik renkli görüntülere sahne oldu. Gevaş Belediyesi, sanatçı Yılmaz Erdoğan tarafından ilçede çekilen ‘Vizontele’ filmindeki ‘Deli Emin’ tiplemesinden esinlenilerek şenlik düzenledi. Bisiklet turuna Vali İbrahim Taşyapan, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Yüzüncü Yıl üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Osman Doğramacı, kurum müdürleri ile öğrenciler katıldı. Vizontele filminde Yılmaz Erdoğan'ın ‘Deli Emin’ rolünde bisiklet sürdüğü Rez mevkisinde 5 kilometrelik bisiklet turu düzenlendi. Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli de bisiklete binerek, şenliğe destek verdi. Edremit Belediyesinin 25 bisikletle destek verdiği şenlik sonunda katılımcılara ayran aşı ikram edildi.