Kaymakam Çiçekli’den Ramazan mesajı

26.05.2017
Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
  On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Atıf Çiçekli, “Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayını tekrar idrak edeceğimiz için yüce Allah’a binlerce kez şükür ve hamd ediyorum. Bir bayram havasında karşıladığımız Ramazan ayını Van’ın gözbebeği ilçemizde de büyük bir heyecanla geçireceğiz inşallah. Vatandaşlarımız için Ramazan ayı boyunca her gün değişik etkinlikler düzenlemeyi planladık.Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  öncülüğünde vatandaşlarımıza her gün yemek ikramında da bulunacağız. Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayında imkanları el vermeyen vatandaşlarımızın evlerine sıcak yemeklerini ulaştıracağız inşallah. Bu duygularla mübarek Ramazan ayının bütün Edremit’imize, Van’ımıza, Türkiye’mize ve bütün müminlere hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum” dedi.