Köşk Mahallesi’nde stabilize yol çalışması

20.07.2017
Edremit Belediyesi ekipleri tarafından ilçeye bağlı Köşk Mahallesi’nde stabilize yol çalışması yapıldı.

Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin talimatıyla Köşk Mahallesi’ndeki 500 metrelik toprak yol, mıcır dökülerek stabilize yola dönüştürüldü.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal alanlarda yol kalitesini yükseltmek adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini yükseltmek ve mahallelerin modern yollara kavuşması için çalışmalar aralıksız yürütülüyor. Mahalle içi sokaklara kamyonlarla yol malzemesi taşınarak, iş makineleriyle düzletme ve sıkıştırma çalışmaları sürdürülüyor.