Dilkaya Mahallesi’nde yıkım çalışması

20.07.2017
Edremit Belediyesi ekipleri, Dilkaya Mahallesi’ne giden ana yol üzerinde bulunan ve tehlike oluşturan harabe yapıları vatandaşın istediği üzerine yıktırdı.

Edremit’e bağlı Dilkaya Mahallesi’nde bulunan halk plajı, at çiftliği ve kuş cenneti gibi mekanların yanı sıra Dilkaya’ya gitmek için kullanılan yolda ise bir takım çalışmalar gerçekleştirildi. Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda yol üzerinde bulunan ve tehlike oluşturan 4 tandır evi, birkaç samanlık ve ahır yıkılarak yol genişletildi. Virajlı olan yolda karşıdan gelen araçların birbirlerini görememesi ile birlikte büyük bir sıkıntı yaşandığı gerekçesi ile Edremit Belediyesi’ne dilekçe ile başvuruda bulunan mahalle sakinlerinin isteği doğrultusunda çalışmalar yürütüldü.

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, tehlike oluşturan yapılar yıktırılarak, ulaşımın daha rahat yapılması sağlandı.