Çiçekli’den ’30 Ağustos’ mesajı

29.08.2017
Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 Çiçekli, yayınladığı mesajda, “30 Ağustos Zaferi’nin yıldönümünü gururla ve coşkuyla kutluyoruz. 30 Ağustos’ta elde edilen bu destansı zafer, aziz milletimiz için çok özel bir anlam ve öneme sahiptir. Tarihin altın sayfalarındaki yerini alan ve bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol gösteren milletimiz, birlik ve beraberliğini her daim muhafaza etmektedir. Bu duygularla Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizle şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum. Milletimizin Zafer Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, bütün vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum” dedi.