Edremit Belediyesinden çay ve çorba ikramı

05.09.2017
Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bayram boyunca kurban kesim noktalarında vatandaşlara çay ve çorba ikramında bulundu.

Kurban Bayramı nedeniyle Edremit’e bağlı Erenkent, Erdemkent, Esentepe ve Kavurma (Memur-Sen) mahallelerinde belirlenen kurban kesim noktalarında zabıta ekipleri de bayram namazından itibaren görev aldı. Burada satış yapan vatandaşlara yardımcı olan belediye ekipleri, kurdukları çadırda ise bayram süresince vatandaşa çay ve çorba ikramında bulundu. Edremit Belediyesine ait aşevinde pişirilen çorba, bayram süresince yaklaşık 6 bin kişiye dağıtıldı.

Kurban kesim noktalarında denetimler de yapan belediye ekipleri, vatandaşlara şeker ve kolonya tutarak bayramlarını da tebrik etmeyi ihmal etmedi.