TOKİ bölgesi kavşağa kavuştu

06.09.2017
Edremit Belediyesi, birçok kazanın yaşandığı ve acı görüntülere sahne olan TOKİ bölgesine yaptırdığı kavşağı tamamladı.

Edremit Belediyesi, hizmet odaklı bir anlayış ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin talimatlarıyla şantiye alanına dönen ilçede hummalı çalışmalar devam ediyor. Edremit Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yaptırılan ve tüm yolların birleşme noktası olan ve birçok kazanın yaşandığı bölgeyi 400 metre genişleterek yaptırdığı kavşağı asfaltlayarak hizmete soktu.

TOKİ bölgesindeki kavşaktan dolayı mutluluklarını dile getiren ilçe sakinleri, her platformda Çiçekli’ye teşekkürlerini iletiyor. Vatandaşlar, ilçe halkı olarak Başkan Çiçekli’ye çok şey borçlu olduklarını kaydettiler.