Edremit’te asfaltsız sokak kalmıyor

06.09.2017
Edremit Belediyesi, vatandaşların adeta çamur deryası içerisinde kullandıkları yolları yenileyerek yeni görünümüne kavuşturuyor.

Vatandaşları kışın çamur deryasından yazın ise tozdan kurtarmak ve yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin talimatlarıyla yol yapım çalışmaları devam ediyor. Her mahallede yaşanan sıkıntıları yerinden tespit ederek çalışma başlatan belediye ekipleri, yol genişletmeleri başta olmak üzere asfaltlama çalışmalarını ise kararlılıkla sürdürüyor. İlçenin birçok noktasındaki yollarda aynı çalışmaları yürüten Edremit Belediyesi, Süphan Mahallesi’ndeki Zeynel Sokak’ta da asfaltlama işlemlerine başladı.

Sokağı kötü görümünden kurtararak, baştan aşağı asfaltla kaplayan ekiplerin bu çalışmalarını takdirle karşılayan mahalle sakinleri, Çiçekli’ye ve ekibine teşekkürlerini ileterek, memnuniyetlerini dile getirdiler.