Edremit’te ‘Temiz Çevre’ kampanyası

08.09.2017
Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ‘Temiz Çevre Kampanyası’ kapsamında çalışmalarını sürdürürken, çöplerin saatinde belirli noktalara bırakılması konusunda ise uyarılarda bulunuyor.

Temiz bir Edremit için başlatılan kampanya kapsamında ilçenin birçok noktasında farklı çalışmalar sürerken, ekipler ise bilgilendirici broşürler ve el ilanlarıyla vatandaşları bilgilendiriyor. Erenkent, Erdemkent, Esentepe ve Kavurma Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşların 21.00’dan sonra çöplerini çöp alanlarına bırakması yönünde uyarılar bulunan ekipler, çöplerin gelişi güzel atılmaması konusunda ise vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.