‘Halk Plajı’nda sezon kapandı

08.09.2017
Edremit Belediyemiz tarafından Van Gölü sahilinde açılan ‘Halk Plajı’nda olumsuz hava şartları nedeniyle sezon kapatıldı.

Vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla belediyemiz tarafından 22 Temmuz 2017 günü hizmete sokulan kentin ilk ve tek ‘Halk Plajı’, etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle sezonu kapattı. Açıldığı günden beri yoğun ilgi gören ve vatandaşlarımızın ailece uğrak mekanı haline gelen plajımızdaki şezlong, şemsiye ve benzeri malzemelerin rüzgarın etkisiyle dağılması ve mevsim itibariyle havaların da hissedilir derecede soğuması sonucu sezon kapatıldı.

Önümüzdeki yıl havaların ısınmaya başlamasıyla plajımız yapılacak birçok değişiklikle yeniden vatandaşlarımızın hizmetine açılacak. 1 Haziran 2018 tarihinde açılması planlanan plaj; deniz bisikleti, jet ski, su kayağı, deniz muzu ve pavilyonlar gibi değişikliklerle ilçemize, ilimize, ülkemize ve çevre ülkelere hizmet verecek.