Edremit'te Parklar Yenileniyor

19.10.2017
Edremit Belediyesi, ilçe genelindeki parklarda başlatmış olduğu hummalı çalışmalar kapsamında parklara 15 yeni oyun grubu kurarken,tüm parklarıda yeniden elden geçirerek modern görünüme kavuşturuyor.

Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin talimatıyla yaz aylarında start alan çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde tüm parklarda ve alanlarda çalışmalar başlatıldı. Yeni oyun gruplarının kurulumu başta olmak üzere kırılan oyun grupları da değiştirilirken, elektrik, su tesisatları ve kırık oyun grupları da elden geçirildi. Bir çok parkın oyun alanı kauçuk zemin ile döşenirken, kırık banklarda yenilendi. Bakım ve onarım çalışmaları sonucu güzel bir görünüme kavuşturulan parklarda ki giriş ve çıkış yolları kullanıma daha uygun hale getirilirken, eskiyen aydınlatma sistemleri de tamamen değiştirilerek parkların daha görünür olması sağlandı. Çalışmalar kapsamında 15 yeni oyun grubu kurulurken, oyun grupları, Eminpaşa, Şabaniye, Süphan, Dilkaya, Köşk, Elmalı, Fırat, Eski Cami, Köprüler, Enginsu ve Çayırbaşı Mahalleleri başta olmak üzere TOKİ’lerde yapıldı.