Başkan Vekili Çiçekli’den Mevlit Kandili mesajı

29.11.2017
Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Mevlit Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Atıf Çiçekli, Peygamber Efendimizin doğum günü olan Mevlit Kandili nedeniyle yayınladığı mesajda, “Mevlit Kandilini karşılamanın ve idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Alemlere rahmet olarak gönderilen Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) doğumuyla birlikte karanlık dünyamız aydınlığa çevrildi. Bu mübarek gecelerin O'nu ve hayatını anlamak için erişilmez fırsatlar olduğunu biliyoruz. Sevgili peygamberimizi ve O'nun öğütlerini en güzel şekilde anlamak ve hayatımıza uygulamak durumundayız. Bugün insanoğlu Peygamber Efendimizi anlamaya, O’nun engin sevgisine, keremine, merhametine ve rehberliğine muhtaçtır. Bu duygu ve düşüncelerle Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan Mevlit Kandilinin tüm insanlığa sevgi, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, başta Edremit ve Vanlı hemşehrilerim olmak üzere bütün İslam aleminin mübarek Mevlit Kandilini tebrik ediyorum” dedi.