Kış aylarında da yol iyileştirme çalışmaları sürüyor

05.12.2017
Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçenin değişik noktalarında vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına kış mevsimine rağmen çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

İlçeye bağlı mahallelerde tespit edilen eksiklikler doğrultusunda farklı çalışmalar devam ederken; yama, stabilize ve parke onarım çalışmaları ise kararlılıkla sürdürülüyor. Kış aylarına rağmen dur durak bilmeden çalışmalarını yürüten ekipler, canla başla çalışıyorlar. Vatandaşların yaşam kalitesinin arttırılması için Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafında Elmalık Mahallesi, Şabaniye Mahallesi, Yeni Cami Mahallesi başta olmak üzere tüm mahallelerde seferberlik ilan edilmiş durumda. Halkın refahı için kış aylarını dinlemeyen ekipler, soğuk havalarda bile geceli gündüzlü çalışmalar yürütüyor.