EDREMİT'TE ATLI SNOWBOARD

15.12.2017
VAN'da geçen hafta etkili olan kar yağışı ardından dondurucu soğuk haya yaşamı olumsuz yönde etkilerken, bunu keyifli hale getirenler de oldu.
Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli'nin Van'a kazandırdığı Olimpik Binicilik Tesisleri renkli görüntülere sahne oluyor. Okullar ve öğrenciler başta olmak üzere ilçe halkının büyük ilgi gösterdiği tesislerde atlı snowboard keyfide gerçekleştirildi. Adeta bir kampüs haline gelen Edremit Olimpik Binicilik Tesisleri’nde snowboard da yapılmaya başlandı. Turizm cenneti olan ve Başkan Atıf Çiçekli’nin hayata geçirdiği projelerle adeta çehresi değişen Edremit’te kış turizmi içinde adımlar atılmaya başlandı. Kısa bir süre önce hayata geçirilen Edremit Olimpik Binicilik Tesisleri’nde okullar başta olmak üzere öğrenciler ve ilçe halkı büyük ilgi gösterirken, tesislerde yapılmaya başlanan snowboard da merak uyandırdı. Çocuklara hayvan sevgisinin kazandırılması için atılan adımlarla birlikte hergün birkaç okulun bizzat ziyaret ettiği tesiste, yeni bir alanın da yapılıyor olması turizm adına Vanlılardan takdirle karşılandı.