Vali Bilmez’den Başkanımız İsmail Say’a Hayırlı Olsun Ziyareti

02.05.2019
Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Göreve geldiği günden itibaren bir yandan belediye hizmetlerini yürüten, bir yandan da tebrikleri kabul eden Başkan Say, sabah saatlerinde ise Van Valisi Mehmet Emin Bilmez’i ağırladı. Başkan İsmail Say, yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılanan Vali Bilmez, makama geçerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Başkan Say’a yeni görevinde başarılar dileyen Vali Bilmez, iyi hizmetler yapılması temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Say ise, Edremit’in gelişmesi ve kalkınması yolunda görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacaklarını kaydetti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Say, Vali Bilmez’e Edremit tablosu hediye etti. Vali Bilmez daha sonra diğer programlarına gitmek üzere belediyeden ayrıldı.