Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

Münir KİYAT Münir KİYAT Müdür

GÖREV ALANI

Vatandaş talepleri doğrultusundakültürel ve sanatsal organizasyonlar yapmak.

Vatandaşlara yönelik olarak, tiyatro, sinema, festivaller, konserler, anma programları, sergiler, konferanslar, sohbetler, paneller, şiir dinletileri gibi etkinlikleri düzenlemek.

Faaliyetlerin duyurulması amacıyla aylık bülten, afiş, pankart, davetiye gibi materyaller hazırlamak ve dağıtımını takip etmek; bu duyuruların yapılmasında diğer birimlerle koordineli olarak reklam ve tanıtım çalışması yapmak.

Görsel sanatlar, sahne sanatları, enstrüman kursları, eğitsel kurslar, geleneksel el sanatları branşlarında kurslar açmak ve bu alanlarda gerekli faaliyetleri yapmak.

Kurslarda üretilen ürünlerin sergilenmesini ve tanıtımını sağlamak.

Kursiyerlerin yeteneklerini sergileyecekleri etkinlikler düzenlemek.

Atölye çalışmaları, seminerler, geziler, okuma kampanyaları gibi etkinlikler düzenlemek.

Belediyeye ait Kütüphane, Çocuk Kulübü, Gençlik Merkezi, Bilgi Evi gibi hizmet birimlerinin işletilmesini sağlamak.

STK’ lar ve diğer kurum ve kuruluşlarca gerçekleştirilen etkinliklerin takibini yapmak ve yapılan etkinliklere destek vermek.

Kültür ve sanat merkezleri ve fuaye alanlarının uygun tarih ve saatlerde dernek, okul, STK, siyasi parti vb. kurum ve kuruluşlara tahsis etmek ve takibini yapmak.

İletişim                        : 0432 312 24 75

Whatsapp İhbar Hattı : 0549 312 65 65