Başkan Say’dan Yeni Yıl Mesajı

31 Aralık 2019

Başkan Say’dan Yeni Yıl Mesajı

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, yeni yılda ilçeyi yeniliklerle tanıştırarak, daha güzel ve daha modern hale getirmek için çalışacaklarını belirterek, 2020 yılının Edremit için bir atılım yılı olacağını söyledi.

Başkan Say, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında, samimi olan her fikre ve düşünceye saygı duyduklarını dile getirdi.

2020 yılının Edremit’e, hemşehrilerimize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesini dileyen Başkan Say, “Belediyemiz 2019’da olduğu gibi bundan sonra da tüm personeliyle Edremit’i daha güzel ve daha modern hale getirmek için çalışacaktır. Yeni yılda yeni projelerimizi hayata geçirirken örnek olan sosyal belediyecilik çalışmalarımız da aralıksız sürecektir. Birlikte yönetme duygusuyla hareket ettiğimiz belediyemizde oluşturduğumuz yapı ile 2020 yılı ilçemizin yılı olacaktır. Edremit’in en iyi şekilde tanıtılması, yeni hizmetlerle buluşması ve her alanda daha ileriye taşınması için canla başla çalışacağız.

Uzun ve meşakkatli bir yolumuzun olduğunu ve ilçe halkımıza olan sorumluluğumuz bilinciyle hareket ederek, insan odaklı bir anlayış gütmekteyiz. 2020 yılının Edremit için her anlamda bir atılım yılı olacağına yürekten inanıyorum. Bu anlamda tüm çalışmalarımızı hedeflerimizi, projelerimizi aidiyet içerisinde yapmaktayız. Hep birlikte ilçemizi dönüştürüp, daha yaşanabilir bir Edremit ortaya çıkaracağız. Bu duygu düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin ve milletimizin yeni yılını bir kez daha kutlarken, Bu yeni yılda herkese, mutluluk, sağlık ve başarılar dilerim” şeklinde ifadelerine yer verdi.

İstek Ve Şikayet Hattı ALO 153