Edremit’te BESYO Hazırlık Kursları start aldı

24 Haziran 2020

Edremit’te BESYO Hazırlık Kursları start aldı

Van’ın Edremit Belediyesi'nin başlattığı, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) kurslarına katılan 70 öğrenci, yetenek sınavlarına hazırlanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda kayıtları alınmaya başlanan beden eğitimi, spor öğretmenliği, antrenörlük eğitimi, rekreasyon ve spor yöneticiliği bölümü eğitimleri de başladı. Edremit Kent Meydanı’nda Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yalçın Özdemir’in de katılımı ile ilk eğitimlere start verildi. Edremit Belediyesi tarafından tüm malzemelerin temin edilerek öğrencilere dağıtıldığı programda öğrencilere başarılar dileyen Başkan Say, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirtti. Gençliğin ve çalışmanın önemine de değinen Başkan Say, öğrencilere nasihatlerde bulunarak, sınavlarda iyi dereceler elde etmeleri temennisinde bulundu.

İstek Ve Şikayet Hattı ALO 153