(0432) 312 22 00 / 312 22 01

Edremitli Muhtarlara 'Narko Rehber' eğitimi verildi.

17 Eylül 2019

Edremitli Muhtarlara 'Narko Rehber' eğitimi verildi.

Van’ın Edremit Belediye Başkanlığı Muhtarlar Müdürlüğünün girişimleri ile Van İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından muhtarlara yönelik ‘Narko Rehber’ eğitimi verildi.

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Edremit Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen eğitim seminerinde muhtarlar bilgilendirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından slayt gösterimler eşliğinde muhtarlara, vatandaşları tehdit eden narkotik maddeler ve özellikleri, madde bağımlılığı, bağımlılık yapıcı maddeler, madde kullanıcısı nasıl tanınır, sokak satıcısı nasıl tanınır, şüpheli mekanlar, madde kullanımı ve satışının hukuki boyutları ve narkotik sokak adları başlıkları altında dikkat etmeleri gerekenler anlatıldı.

Whatsapp İhbar Hattı 0549 312 65 65