(0432) 312 22 01 / 312 22 00

Edremit’in altyapı çalışmaları başlıyor.

25 Eylül 2019

Edremit’in altyapı çalışmaları başlıyor.

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, İller Bankası (İLBANK) Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü makamında ziyaret ederek, Edremit’te yapılacak yatırım ve projelerin desteklenmesi konusunda söz aldı.

Bazı gezi ve toplantılara katılmak üzere Ankara’da bulunan Başkan İsmail Say, bakanlıklar ve belediyelerin yanı sıra diğer kamu kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretlerini de aralıksız sürdürüyor. Gezileri kapsamında İller Bankası (İLBANK) Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü makamında ziyaret eden Başkan İsmail Say, Edremit’te yapılacak olan yatırım ve projelerle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Altyapı başta olmak üzere turizm ve diğer bir çok konunun görüşüldüğü ziyarette Edremit ile  ilgili hazırlanacak olan tüm yatırım ve projelerin desteklenmesi konusunda Büyük’ten destek sözü aldı. Edremit ile ilgili bilgiler de aktaran ve hayata geçirmek istediği birbirinden önemli projesinden de  bahseden Başkan Say, Büyük’ten Edremit’in altyapı sürecinin de başlatılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

-Edremit’in altyapı çalışmaları başlıyor

Bir çok konunun görüşüldüğü ziyaret te belediye ve İLBANK arasında gerçekleştirilen proje ve yatırımlar üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdürü Yusuf Büyük, Edremit Belediyesi ile daha önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonra da çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etti. Edremit’te gerçekleştirilecek olan yatırımlara daima destek olacaklarının sözünü veren Büyük, Edremit’in altyapı sürecinin de başlatıldığını ifade ederek, Başkan Say’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaret Başkan Say’ın Büyük’e Edremit’in simgesi olan Zerrinkadeh Çiçeği’nin bulunduğu tabloyu hediye etmesi ve Edremit’e davet etmesi ile sona erdi.

Whatsapp İhbar Hattı 0549 312 65 65