(0432) 312 22 01 / 312 22 00

Edremit Belediyesi’nden taziye evlerine yardım

06 Kasım 2019

Edremit Belediyesi’nden taziye evlerine yardım

Van’ın Edremit Belediyesi, ilçe mahallelerinde halkın ibadetlerini rahat bir ortamda yapabilmeleri için taziye evlerine masa ve sandalye desteği çalışmasına start verdi.

-Mahallelerdeki taziye evlerine masa ve sandalye yardımı başladı

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’ın talimatıyla Mahalli İdareler ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından taziye evlerine yardım yapılmaya başlandı. İlçe mahallelerinde bulunan taziye evlerindeki; sandalye, masa yetersizliği ve kullanışsızlığından kaynaklı olarak mahallelilerden gelen talepleri değerlendiren Edremit Belediyesi, bu ihtiyaçların çözümüne yönelik olarak 2 bin adet sandalye ve 500 adet masa dağıtımına start verdi. Bölge halkının kültüründe önemli bir yer tutan taziyeler için ilk olarak Ayazpınar Mahallesi Taziye Evi’ne teslim edilen masa ve sandalyelerin diğer taziye evlerine de ihtiyaca göre verileceği belirtildi.

Belediyecilikte vatandaşa hizmetin öncelikli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı İsmail Say, “Vatandaşlarımızın maneviyatlarını en güzel şekilde yerine getirmeleri için belediye olarak üzerimize düşen her görevi yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Ayazpınar Mahallesi Muhtarı Hikmet Erdoğan da taziye evlerine yapılan yardım için Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, nezdinde teşekkür dileklerini ileterek, “Sıkıntımızı her daim çözen Edremit Belediyesine mahallemiz adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Whatsapp İhbar Hattı 0549 312 65 65