Uluslararası 14. Van Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı’ndayız

30 Kasım 2024
Uluslararası 14. Van Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı’ndayız

Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde 3 gün sürecek olan Uluslararası 14. Van Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı başladı. Birbirinden farklı tanıtım ve etkinliklerin yapıldığı standımız yoğun ilgi gördü.

Van Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen Uluslarası 14. Van Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı, renkli görüntülerle başladı.Üç gün boyunca sürecek olan fuara, Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Abdullah Zeydan Neslihan Şedal, Diyarbakır Belediye Eşbaşkanı Doğan Hatun, Akdeniz Belediye Eşbaşkanı Hoşyar Sarıyıldız belediyemiz eşbaşkanları Rabia Başak Koç ve Cemil Kom ve ilçe belediye eşbaşkanları, STK temsilcileri, Van Kent Konseyi temsilcileri katıldı. Heyet, yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesti, sonrasında stantları tek tek gezdi.

İzlemek için 

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğümüz öncülüğünde kurulan belediyemiz standı da ilgi gören yerlerin başında geldi. İlçemizin her yönüyle tanıtıldığı ve renkli görüntülere sahne olan standımızda, ziyaretçilere yöresel tatlar ikram edildi. Erbane eşliğinde halayların da çekildiği standımızda hazır bulunun Eşbaşkanlarımız Rabia Başak Koç ve Cemil Komi ile belediye meclis üyelerimiz, ziyaretçileri ağırlayarak hediyeler sundu, ilçemiz hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Belediyemiz standı, fuarın devam edeceği üç gün boyunca misafirleri ağırlamaya devam edecek.

Kültür Sanat ile ilgili diğer haberler